Bokninginformation

Ronneby Isarena -Lugnevi

Vardagar mellan klockan 9:00 - 15:00 är banan reserverad för skolverksamhet.

Information om detta finns längre ned.

För att boka isbanan måste du göra en förfrågan. Alla förfrågningar ska görs online från denna webbsida.

Förfrågningar från föreningar och företag samt privatpersoner görs på samma sätt som för skolor. Det finns möjlighet att boka 1/4 dels plan, 1/2 plan eller hel plan (se skiss nedan). Hyra för banan debiteras enligt faställd tariff.

Information till skolorna inför säsongen:

Fredriksbergs BK erbjuder er och era elever en underbar vinterupplevelse på den stora konstfrusna isytan på Lugnevi i Ronneby.

Beroende på antal elever kan man boka 1/4 dels plan, 1/2 plan eller hel plan (se skiss nedan).

I händelse av att det snöar under natten innan eller på morgonen så måste ni säkerställa via telefon att det går att åka på banan. Vi saknar större maskiner för att kunna ta om hand om större snömängder och därför måste vi vid dessa tillfällen invänta så att dessa maskiner blir tillgängliga.

Vi har ett mindre antal skridskor, hjälmar samt klubbor för utlåning.

Önskar man få skridskor slipade kan detta ordnas. Kontakta oss för prisuppgift.

Bokningsförfrågan ska görs via denna webbsida.